Ezt a szerepet imádja még Csézy az éneklés mellett: nagyon fontos neki

Forrás: Facebook/Csézy -
háziasszony pandémia Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézynek az éneklés mellett mindig is fontos volt az is, hogy háziasszony legyen, amire a pandémia jó lehetőséget adott. 

Csézy a pandémia alatt csoportosította át erőit a ház körüli teendőkre, de ha kellett besegített férje cégénél is. Mivel mindig is fontos volt számára, hogy jó háziasszony legyen, a karantén erre jó alaklamat adott. Az énekesnő erről a Család-barát műsorában beszélt, és persze arról is, milyen tervei vannak zenei téren.

Csézy az éneklés mellett jó háziasszony is Forrás: Facebook/Csézy

"Nagyon sok ember halálát okozta a koronavírus-járvány, nekünk hálát kell adnunk azért, hogy egészségesek vagyunk, hogy tervezhetünk, hogy van jövőképünk. Bízom benne, hogy a pandémia végén járunk, úgyhogy maradék kis erőnket össze kell szedni és kibírni még egy kicsit" – fogalmazta meg érzéseit Csézy azzal kapcsolatban, hogy az énekesek, zenészek életébe remélhetőleg mihamarabb visszatér a közönség előtti koncertezés.

Az énekesnő az elmúlt egy évben sem ült nyugton, erőit a ház körüli teendőkre összpontosította.

„Nagyon szeretek háziasszony lenni és az is vagyok az éneklés mellett. Számomra mindig fontos volt, hogy főzzek, hogy a ház rendben legyen és mindig nagy örömet okoz, ha szépül a kert. Igaz mindez akkor volt igazán jó, mikor a házias munkák szimbiózisban voltak az énekléssel" - mesélte Csézy, aki a kertészkedés mellett, ha kellett, besegített férje cégénél is.

Persze zenei téren is zajlik Csézynél a munka, amely kapcsán az énekesnő sejtelmesen csak annyit árult el, hogy több vasat tart a tűzben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.