„Soha nem hagyom magára” – így nyilatkozott Schumiról egy jó barátja

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson -
barát Forma-1 Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt igaz barátja Michael Schumachernek a mai napig. Minden hónapban meglátogatja az egykori pilótát, és ezen nem is tervez változtatni.

A Ferrarinál jó pár évet együtt dolgozott Michael Schumacherrel Jean Todt, és igazi jó barátság alakult ki a két férfi között. A korábbi csapatfőnök a történtek ellenére is kitart barátja mellett, soha nem hagyná el őt.

Michael Schumachert rendszeresen látogatja régi barátja. Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson

„Havonta legalább kétszer meglátogatom Michaelt. Soha sem hagyom magára. Sok mindent megéltem vele, Corinnával és a családjával. Amit együtt megtapasztaltunk, az mindig a miénk lesz, és ez így is marad" – mondta Corriere della Serának Todt, aki arról továbbra sem beszélt, milyen állapotban van a pilóta. Tavaly annyit árult el, hogy Schumi továbbra még mindig harcol, és arról is beszélt, a kommunikáció nem ugyanolyan köztük, mint régen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.