Így kapták le új filmje forgatásán a szexbotrányba keveredett Kevin Spacey-t – Fotó

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Kevin Spacey fotó film forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét filmet forgat szexbotránya után Kevin Spacey. A színészt Torinóban kapták le, amint jókedvűen borozgatott színésztársával, Robert Davival.

Úgy tűnik, visszafogadta a filmvilág a szexbotrányba keveredett Kevin Spacey-t. A sztárt több férfi vádolt meg szexuális zaklatással 2017 óta. Több filmet és sorozatot is bukott emiatt, most viszont a színész szerepet kapott a L'uomo Che Disegno Dio (Az ember, aki Istent rajzolt) című krimiben, amit Franco Nero rendez.
Ebben ráadásul egy olyan nyomozót alakít, aki egy pedofíliaügyön dolgozik, amin sokan felháborodtak, többek között, az egyik állítólagos áldozat is.

Kevin Spacey ismét forgat zaklatási botránya után. Forrás: AFP/Justin Tallis

A forgatásokat már meg is kezdték Torinóban, itt kapták le a színészt, amint Robert Davival borozgat. Kevin Spacey láthatóan nagyon jó kedvében volt, valószínűleg örül, hogy újra dolgozhat – írta a Mirror.

Kattints IDE a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.