Kevin Spacey ebben a szerepben tér vissza - Felháborodott az őt zaklatással vádoló férfi

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Kevin Spacey film szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután többen is megvádolták szexuális zaklatással Kevin Spacey-t, a színész most négy év után ismét szerepet kapott egy filmben. Ám az őt meggyanúsító férfi ezt felháborítónak találja.

Kitették a Kártyavár című sorozatból Kevin Spaceyt, amikor Anthony Rapp színész azzal vádolta, hogy 1986-ban részegen abuzálta őt szexuálisan. Ezt követően mások is elálltak, és azzal gyanúsították a színészt, hogy fiatal fiúkat fogdosott. Így a Gore című filmet sem vele forgatták le. 2019-ben végül a színész ellen ejtették az egyik vádat.

Kevin Spacey új szerepben tér vissza a filmvászonra. Forrás: AFP/Justin Tallis

Most pedig Spacey egy új szerepben tér vissza a filmvászonra négy év után. Franco Nero L'uomo Che Disegno Dio című alkotásában játssza azt a nyomozót, aki egy vak művész ügyében nyomoz, akit tévesen vádoltak meg azzal, hogy szexuálisan bántalmazott gyerekeket.

Ám Mark Ebenhoch - aki szintén megvádolta a színészt azzal, hogy az Outbreak című film forgatásán zaklatta őt – felháborodott hogy Spacey éppen egy ilyen témájú filmben kapott szerepet. Szerinte ez óriási felelőtlenség volt a film alkotói részéről. Bízik benne, hogy a producerek azért megbizonyosodtak róla, hogy a színész már jó útra tért, de azért azt javasolja, figyeljenek oda rá – írta a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.