Agárdi Szilvi szereti a divatot: így választja ki ruháit az énekesnő, aki teljesen elveszítette látását

fashion week Agárdi Szilvi stylist vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvi aliglátóként élte az életét, látott sziluetteket, fényeket és színeket, viszont mára már szinte teljesen elveszítette a látását.

Agárdi Szilvit nagyon megviselte lelkileg, hogy egyik napról a másikra teljesen elveszítette a látását. Az énekesnő ennek ellenére sem akarja magát elhagyni és mivel mindig is fontos volt számára, hogy csinos legyen, továbbra is igyekszik odafigyelni a megjelenésére. Mivel régebben még 9 százalékban látott, így a színekre még emlékszik illetve az idők folyamán a tapintása is nagyon kifinomult.

Agárdi Szilvi énekel az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első középdöntőjében Forrás: MTI/Kovács Tamás

- mesélte Szilvi a Ripostnak, aki azt is kiemelte, hogy a gyengénlátó ember nem csodalények, szimplán csak másként érzékelik a világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.