Az énekesnő ritkán mesél a magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett. Elárulta, 25 év után is remekül megvannak a férjével. Noha a temperamentumuk egészen más, éppen így egészítik ki egymást.

Kovács Kati is hamarosan színpadra állhat hosszú idő után. Az énekesnő bevallotta, úgy izgul a fellépése miatt, mint egy kisgyerek az első osztály előtt. A pandémiát nem viselte nehezen, hiszen férjével 25 év után is szuper a kapcsolatuk.

„Amikor a legveszélyesebb volt a vírushelyzet, akkor is vele tartottam. Ő bement a boltba vásárolni, én pedig addig az utcán sétálgattam, mert féltett engem. Mindig is ilyen férjet kívántam magamnak, remekül megvagyunk" – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Kovács Kati házasságáról vallott.Forrás: MTVA

Kovács Kati nem tudja, mi a titka egy jó párkapcsolatnak, nekik például különböző a temperamentumuk, de sok mindenben viszont hasonlítanak.

„A jó házasságra nincs recept, lakva ismeri meg egymást az ember. Jól megvagyunk együtt huszonöt év után is. Igaz, hogy türelmetlen alkat vagyok, apróságokon is felfortyanok, és néha indulatosan rászólok, de aztán azonnal bocsánatot kérek. Ő pedig egy végtelenül nyugodt ember... de ebben ez a szép: kiegészítjük egymást. Ő megfontolt, ezért van szüksége egy ilyen hebrencsre, amilyen én vagyok. A temperamentumunk eltérő, de nagyon sok mindenben egyetértünk, közös az érdeklődési körünk és a gondolkodásmódunk is hasonló" – vallotta be a sztár.