Titokban férjhez ment a világhírű énekesnő: ez buktatta le

Forrás: Shutterstock -
esküvő Blake Shelton férjhez ment Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefanit tavaly jegyezte el párja, a countrysztár Blake Shelton. Az énekesnő büszkén mutogatta az ujján csillogó eljegyzési gyűrűt és alig várta, hogy feleségül mehessen szerelméhez.

Végül úgy tűnik, hogy Gwen Stefani és Blake Shelton titokban kötötte össze az életét, legalábbis ezt bizonyította az a fotó, melyet egy lesifotós lőtt egy szombati napon. A No Doubt volt frontemberét szombaton fotózták le a floridai Santa Monicában, miközben szerelmével és 7 éves fiával sétálgatott. A fotón feltűnt, hogy az eljegyzési gyűrűje mellett egy csillogó gyémántgyűrűt is visel - írja a Page Six.

Egy házaspárhoz közeli forrás korábban azt nyilatkozta, hogy Shelton kápolnát épített a tanyájuk területén, és azt tervezték, hogy itt tartják majd az esküvőjüket, amelyre nagy valószínűséggel még idén sor kerül. Gwen Stefani még pénteken tett fel a fotót Instagram oldalára, melyen bort iszik és egy ajándékdobozt tart a kezében. A fotón a "Férjhez megy!" felirat látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.