"Ömlött a könny a szememből" - Minden reggel sírva ébredt a karantén alatt Piros Ildikó

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
járvány színház Piros Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szörnyen nehezen viselte a pandémiát, Piros Ildikó minden reggel sírva ébredt, így jött ki rajta a sok feszültség.

Piros Ildikó már többször eltervezte, hogy visszavonul, és elköszön a színpadtól. Először akkor, amikor az unokái születtek. Ám mindig rájött, nem tud elszakadni a színház világától.

„Hetvenéves voltam, amikor elhatároztam, végleg visszavonulok. Korábban a két fiamtól kaptam két unokát, és hetvenévesen újra egyszerre kettőt. Azt mondtam, ez Isten adománya. Végül mégis meggondoltam magam" – mesélte a színésznő a Best magazinnak.

Piros Ildikót nagyon megviselte a pandémia. Forrás: MTI/Zih Zsolt

Ám a legnehezebb az volt számára, amikor a járvány miatt kényszerült otthagyni a színpadot.
„De igazából akkor éreztem meg, milyen befejezni egy pályát, amikor a járvány miatt másfél évig otthon ültem. Aztán jött a meghívás a Nemzeti Színháztól az Ők tudják, mi a szerelem egyik főszerepére, és rádöbbentem, milyen csodálatos dolog, hogy valamire készülhetek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.