Fordulat Britney Spears ügyében: 2008 óta nem volt arra példa, ami most következik

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
meghallgatás gyámság Britney Spears bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears 2008 óta édesapja gyámsága alatt áll, ami azt jelenti, hogy a férfi egész életét, karrierjét és több millió dolláros vagyonát is az ellenőrzése alatt tartja. 

A popsztár ügyében további tárgyalások várhatóak, június 23-án pedig megtörik a jég, ugyanis 2008 óta először Britney Spears is felszólal majd. Az énekesnő a tavaly nyáron benyújtott bírósági kérelmében fejezte ki kívánságát, hogy szeretné módosítani a gyámság feltételeit. A meghallgatás fordulatot jelenthet Britney Spears egyre bonyoltabb és sokak által vitatott ügyében - írja a The New York Times.

Britney Spears Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Britney Spears évek óta nem adott interjút, és a bíróságon sem szólalt fel. Az egyetlen kommunikációs csatornája a közösségi média. Instagram oldalán gyakran oszt meg fotókat, videókat és hosszú bejegyzéseket, de a rajongók sok esetben azt gyanítják, hogy valójában ezek sem mindig az ő gondolatai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.