Össze-vissza beszél Britney Spears: vajon mi az igazság?

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
dokumentumfilm rejtély Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney ismét egy figyelemfelkeltő videót posztolt közösségi oldalára. A sminkes, Billy Brasfield azt állítja, Britney bevallotta neki, hogy nem ő kezeli Instagram fiókját, viszont az énekesnő azt állítja, ő sosem mondott ilyet.

Britney Spears élete teljesen megváltozott, amióta pszichés állapota megkövetelte, hogy édesapja legyen a gyámja. A híres énekesnő azóta szeretett volna már többször kitörni a gyámság alól, rajongói is aggódnak érte, úgyhogy még egy "freebritney" mozgalom is elindult az énekesnő kiszabadítása érdekében. Az utóbbi időben Britney elég fura képeket és videókat posztol, így felmerült a követők körében, hogy nem is ő kezeli Instagram fiókját.

Britney Spears Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries

A gyanúra leginkább a napokban felkerült poszt adott okot, melyben Britney önfeledten táncol. A videó mellé az énekesnő azt írta, hogy nagyon megviselte a róla készült dokumentumfilm, két héten keresztül csak sírt, úgy érzi, megszégyenítették és újra reflektorfénybe tették, ami gyerekkora óta megkeseríti az életét.

A szöveg stílusára sokan felkapták a fejüket, mivel ebben Britney szembemegy rajongóival és a "FreeBritney" mozgalommal. Egykori sminkese, Billy Brasfield elmondása szerint azonnal fel is hívta a sztárt és rákárdezett, ő írta-e a bejegyzést. Britney bevallotta neki, hogy nem, nem ő volt - írja a Daily Mail.

A csavar viszont az a történetben, hogy Britney azt is tagadja, hogy beszélt Billy Brasfielddel és továbbra is azt állítja, hogy ő írta a bejegyzést. A rajongók viszont továbbra is szkeptikusak, ők mindenben az énekesnő segélykiáltását vélik hallani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.