Így változott meg az élete a 160 kilós srácnak, aki 9 hónap alatt 90 kilót fogyott

Forrás: mediadrumworld.com/@350anddepres/mediadrumworld.com/@350anddepressedtofit/Mediadrumworld.Com/@350Anddepres -
fogyás Family Guy Daulton Allard túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daulton Allard-ot Peter Griffinnek csúfolták a Family Guy-ból, aki ötéves kora óta küzdött a túlsúllyal. 

Daulton ötéves korában kezdett el enni és enni, és annak ellenére, hogy 12 éves korában rövid kísérletet tett egy diétára, a fiú 23 éves koráig tovább hízott. Ismerősei sokat csúfolták nagy hasa miatt és Peter Griffinhez hasonlították a Family Guy-ból. A viccek rossz hatással voltak Daulton önértékelése, de mégsem tudott változtatni, egészen addig, amíg 2017 januárjában kórházba nem szállították, miután erős mellkasi fájdalmai voltak - írja a Northfoto.

Daulton Allard 160 kilósan Forrás: mediadrumworld.com/@350anddepres/mediadrumworld.com/@350anddepressedtofit/Mediadrumworld.Com/@350Anddepres

Daulton öt éve érezte ezt a fájdalmat, de idővel egyre elviselhetetlenebbé vált. Tudta, hogy életmódváltásra van szüksége és azonnal száműzte a szénhidrátokat az étkezéséből és fogyott 4,5 kilót a fogyókúra első hónapjában. Ezután alacsony szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú ételeket kezdett fogyasztani és a testmozgást is beépítette az életébe. Kilenc hónapos kemény munkának köszönhetően Daulton összesen 90 kg-ot adott le és most L méretű ruhát visel. A diéta kezdete óta nem tapasztalt mellkasi fájdalmat és lelkileg sokkal jobban van, vannak barátai és párkapcsolata is.

Daulton napjainkban, miután 90 kilót fogyott Forrás: mediadrumworld.com/@350anddepres/mediadrumworld.com/@350anddepressedtofit/Mediadrumworld.Com/@350Anddepres

Ez a cikk is érdekelhet: Bámulatos fogyás: még szűz volt a 200 kilós srác, fogyott 76 kilót, így változott meg az élete

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.