A színész-műsorvezető a Story magazinnak vallott kapcsolatáról, és elárulta, milyen most a házasságuk Kírával.

Mint ismeretes, Járai Máté nem rég érkezett haza egy dominikai forgatásról. A túlélő show nem csak azért volt nagy kihívás számára, mert fizikai akadályok elé állította, de azért is, mert ott tudta meg, hogy imádott nagymamája, Törőcsik Mari elhunyt.

Máté a verseny előtti hónapokban durva fogyókúrába kezdett, és Kíra is szuper formába hozta magát az idei nyárra: a színész kilenc kilót dobott le, felesége pedig hatot. 

Nagyon úgy fest, hogy a fogyás a nyitott házasságban élő párocska mindkét tagjának visszaadta az önbizalmát, és Mátéék annyira egymásba vannak bolondulva, hogy eszük ágában sincs más felé nyitni.

Járai Máté házasságukról vallottForrás: Instagram/Járai Máté

"Az én átalakulásomban érthetően a Survivor sokat segített; lefogyva, mégis fitten, barnán és szakállasan jöttem haza" – mondta el Máté, aki 50 napot volt távol a feleségétől. Ez idő alatt Kíra sem tétlenkedett, és újra formába hozta magát.

"Kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. (...) Minden kapcsolatnak megvannak a maga hullámhegyei és hullámvölgyei, nekünk is. Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket" – vallotta be a műsorvezető a Story magazinnak.