Nagyon nehéz helyzetbe került Zalatnay Sarolta: lánya nélkül nem tudta volna ezt átvészelni

Forrás: Mokka -
Zalatnay Sarolta pandémia pénz Zalatnay Cini koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz anyagi helyzetbe került Zalatnay Sarolta a koronavírus alatt. Ugyan igyekezett szerényen élni, ennek ellenére sokszor kellett a lányának kisegítenie. 

Ahogy sokak számára, Zalatnay Sarolta számára is igen megterhelő volt a pandémia, és az abból következő lezárás. Lánya nélkül nagyon nehezen tudta volna átvészelni ezt az időszakot.

Forrás: Mokka

Niki dolgozik, több terhet vett a nyakába, mint valaha, és még most is ő a családfenntartó.

Borsnak

"Másképp megyek ki a színpadra, és önfeledten tudok énekelni, ha nem azon jár a fejem, hogyan sakkozzam a számlákkal. Arról nem beszélve, a biztonságérzeten túl jó érzés, ha tudod, van a pénztárcádban húsz-, harminc-, ötvenezer forint, nem pedig folyamatosan azt számolgatod, mennyi pénz van a kártyádon, és azt mire kell beosztanod. Nem panaszkodni akarok, ez egy helyzet, amiből most már látjuk a kiutat" - mondta.

"

Az elmúlt hónapokban sokszor felmerült bennem, vajon kellünk-e még valahova, de ott ez az érzés azonnal elszállt, és visszanyertem az önbizalmamat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.