Nyilvánosságra hozták Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét: hihetetlen, ami kiderült

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner -
halál Michael Jackson boncolás boncolási jegyzőkönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve több furcsaságot is tartogatott: megdöbbentő dolgok derültek ki a pop királyáról.

A világon mindenhol ismerik Michael Jacksont, akiért egyenesen megőrültek az emberek. A pop királya 2009-ben hunyt el, halála az egész világot megdöbbentette, azonban még ma is rengeteget beszélnek róla. Hírt adtak között arról, mennyi pénzt keresett halála óta, de arról is írtak már, pontosan mi okozta az énekes halálát.

Ezúttal az évekkel ezelőtt nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvének részleteit hozták napvilágra. Ebből kiderül, hogy

Jacksonnak számos tetoválása volt, amelyeket igyekezett titokban tartani: a szája és a szemöldöke is tetovált volt, de a kopasz foltjait is tetoválással próbálta eltüntetni a fején, mindamellett, hogy parókát is hordott.

A pop királyának arcán több plasztikai műtét nyoma látszott, a füle és az orra mellett több apró heg volt. A jegyzőkönyv részletesen leírta Jackson betegségeit, de még azt is, hogy az újraélesztési kísérlet miatt több bordája is megrepedt -adta hírül a Daily Star.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.