Meglepő információk szivárogtak ki Károly herceg megkoronázásáról: nem erre számítottak az alattvalók

Forrás: WPA Pool/Getty Images/GETTY IMAGES/Leon Neal -
Károly herceg koronázási ceremónia brit királyi család információ koronázás ünnepség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő információk szivárogtak ki a palotából Károly herceg koronázása kapcsán.

II. Erzsébet visszavonulása és Károly herceg megkoronázása régóta foglalkoztatja az embereket. Nem csak a ceremónia időpontja érdekes, hanem az is, hogy milyen lesz az ünnepség. A királynő koronázási ceremóniáját 1953-ban egy évig szervezték, nagyon nagyszabású volt, az egész ország ünnepelt.

Károly herceg megkoronázása valószínűleg visszafogottabb lesz, mint édesanyjáé Forrás: WPA Pool/Getty Images/GETTY IMAGES/Leon Neal

Azok, aki hasonlóra számolnak Károly megkoronázásval kapcsolatban, valószínűleg tévednek. A nemrégiben kiszivárgott hírek szerint ugyanis Károly koronázása sokkal kisebb és visszafogottabb lesz, mint édesanyjáé volt. A királyi család szakértője, Ian Lloyd szerint ennek ez az oka, hogy a brit polgárok már kifejezetten ellenszenvesnek találnának egy hatalmas és költséges ünnepséget. II. Erzsébet megkoronázása óta nagyot fordult a világ, és erre a szakértő is figyelmeztette Károly herceget - írja a Ripost a The Sun magazin nyomán.

Olvass még többet a brit királyi családról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.