Megrázó sorokat vetett papírra Diana: "A férjem balesetet tervez az autómmal. Meghibásodott fék és súlyos fejsérülés ad majd szabad utat neki..."

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
gyilkosság királyi család Károly herceg Diana hercegné baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halála előtt két évvel felkavaró gondolatokat vetett papírra.

Diana hercegné halálával a mai napig rengetegen foglalkoznak. Egy egykori rendőr most arról vallott, hogy egy rejtélyes üzenet miatt hallgatták ki Károly herceget, akinek lehet, hogy köze van volt felesége halálához.

A hercegné két évvel a halála előtt felkavaró gondolatokat vetett papírra, és az üzenetről a nyomozás során egyértelműen kiderült, hogy Diana írta.

– olvasható az üzenetben, amelyet Diana 1995-ben inasának, Paul Burrelnek írt meg. Az üzenetben említett Tiggy egyébként Vilmos és Harry akkora dadusa.

Stevens az üzenet kapcsán még 2005-ben hívta be kihallgatásra Károlyt, de nem gyanúsítottként, hanem szemtanúként. Akkor kiderült, hogy Diana egykori férje semmit nem tudott az üzenet létezéséről, és ő is a médiából értesült róla -írja a Bors.

Az 1997-ben történt balesetről rengeteg mendemonda terjed, de a legdurvább az, hogy sokak szerint a balesetet maga Károly rendezte meg. A 2006-ban nyilvánosságra hozott nyomozás eredményei egyébként egyértelműen rámutatnak arra, hogy a tragédiát nem rendezték meg. Nem régiben az is kiderült, mik voltak Diana hercegné utolsó szavai, és az is napvilágot látott, kivel beszélt utoljára telefonon, mielőtt a baleset történt.

Diana hercegné 1997-ben, autóbalesetben hunyt el. Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.