Újabb összehasonlító képek láttak napvilágot: az ausztrál férfi, aki azt állítja, hogy ő valójában a walesi herceg elsőszülött fia, megdöbbentően hasonlít Kamillára.

Az ausztrál férfi közösségi oldalán jelentkezett azzal a fotóval, ami szerinte egyértelműen azt a tényt támasztja alá, hogy ő Károly herceg elsőszülött fia. Simon Dorante-Day az Egyesült Királyságban született, és évtizedek óta meg van győződve arról, hogy ő Kamilla és Károly gyermeke. 

Állítása szerint 1965-ben fogant, vagyis éppen akkor, amikor először híre ment annak, hogy az akkor 17 éves Károly és 18 éves Kamilla románcba bonyolódott egymással.

A férfi szerint azért titkolták érkezését, mert házasságon kívül fogant, és szülei még nagyon fiatalok voltak ekkor. Simon 1966 áprilisába született, és a történet szerint néhány hónapos korában egy olyan család fogadta örökbe, amelyet erős szálak fűztek II. Erzsébet királynőhöz. A férfi nagyszülei a királynőnek dolgoztak, és mint mondja, rengetegszer meséltek neki arról, kik a valódi szülei.

–A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, számtalan alkalommal mondta nekem, hogy én Kamilla és Károly fia vagyok. Nemcsak utalgatott rá, hanem kijelentette – mondta korábban a férfi, aki mérnök lett, és kilenc gyermek boldog édesapja.

A királyi család rajongói közül egyre többen támogatják Simont, és hisznek abban, hogy igazat mond, és ő valójában Károly és Kamilla gyermeke. A férfi egyébként gyakran oszt meg fotókollázsokat közösségi oldalán, hogy lássák, milyen nagy a hasonlóság közte és szülei között -írta meg a Blikk a The Sun cikke alapján.