Ez a férfi azt állítja, ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt szerelemgyereke - Fotó

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
szerelemgyerek királyi család Károly herceg család titok kamilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb összehasonlító képek láttak napvilágot: az ausztrál férfi, aki azt állítja, hogy ő valójában a walesi herceg elsőszülött fia, megdöbbentően hasonlít Kamillára.

Az ausztrál férfi közösségi oldalán jelentkezett azzal a fotóval, ami szerinte egyértelműen azt a tényt támasztja alá, hogy ő Károly herceg elsőszülött fia. Simon Dorante-Day az Egyesült Királyságban született, és évtizedek óta meg van győződve arról, hogy ő Kamilla és Károly gyermeke.

Állítása szerint 1965-ben fogant, vagyis éppen akkor, amikor először híre ment annak, hogy az akkor 17 éves Károly és 18 éves Kamilla románcba bonyolódott egymással.

A férfi szerint azért titkolták érkezését, mert házasságon kívül fogant, és szülei még nagyon fiatalok voltak ekkor. Simon 1966 áprilisába született, és a történet szerint néhány hónapos korában egy olyan család fogadta örökbe, amelyet erős szálak fűztek II. Erzsébet királynőhöz. A férfi nagyszülei a királynőnek dolgoztak, és mint mondja, rengetegszer meséltek neki arról, kik a valódi szülei.

A királyi család rajongói közül egyre többen támogatják Simont, és hisznek abban, hogy igazat mond, és ő valójában Károly és Kamilla gyermeke. A férfi egyébként gyakran oszt meg fotókollázsokat közösségi oldalán, hogy lássák, milyen nagy a hasonlóság közte és szülei között -írta meg a Blikk a The Sun cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.