Elmúlt 70 éves, mégis 40-nek néz ki ez a nő: elárulta titkát

életkor nagyi Norma Williams fiatalos nagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norma Williams 30 évet is letagadhat a korából, annyira jól néz ki. A nő megszállottan sportol és rettenetesen szigorú étrendet tart.

Egyáltalán nem ráncos és egy deka súlyfelege sincsen a 72 éves Norma Williamsnek. Azt állítja, most sokkal jobban néz ki, mint fiatalon. Gyerekkorában rajta is voltak plusz kilók, végül 28 évesen elégelte ezt meg, és kezdett életmódváltásba. Azóta egyáltalán nem eszik feldolgozott élelmiszereket, szinte csak zöldségeket fogyaszt és alkoholt is csak ritkán iszik. Rendszeresen sportol, hetente háromszor fut, súlyzózik, és rendszeresen meditál is.

Kiemelten fontosnak tartja, hogy tiszteli a testét és nagyon vigyáz rá. Nem sanyargatja magát, csak annyira erőlteti meg magát, ami jól esik neki, ha fáradtan érzi magát, lepihen. Plasztikai beavatkozásokra eddig nem volt szüksége, és nem is vágyik rá, Norma teljesen elégedett magával, dekoratív, csinos nőnek tartja magát - írja a Joy.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.