Harmincszor szabták át az arcát a 18 éves fiúnak, aki Ken babára szeretne hasonlítani - Fotó

hasonlít műtét plasztikai beavatkozás plasztika Ken baba beavatkozás Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves mexikói srác, Criss több tucat plasztikai műtéten esett át. A célja, hogy élő Ken babává válhasson.

Criss az első beavatkozás során az orrát csináltatta meg, azóta pedig képtelen leállni. Meleg kamaszként rengeteg bántást kapott, és mindig is gátlásos volt, ezért döntött úgy, hogy élő Ken babává változtatja magát.

- mondta a srác a Truly kisfimjében.

Criss arcán mintegy harminc beavatkozást végeztek, és a teste is durva átalakuláson esett át. Bár azt gondolhatnánk, most már elégedett külsejével, ez nem így van, ugyanis még mindig nem látja tökéletesnek magát -írja a nuus.

Az élő Ken baba Instagram-oldala is tele van fotókkal, és egy-egy bejegyzésen tényleg olyan, mintha Barbie baba szerelme mosolyogna vissza ránk.

Nem Criss az egyetlen, aki Kenre szeretne hasonlítani: az egyik leghíresebb élő Ken baba, Roddy Alves már a nemiszervétől is megvált a tökéletes kinézet érdekében, Justin Jedlica pedig szilikonnal töltette fel férfiasságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.