Tápai Szabina a szülésről: "Ez volt fizikailag a legkeményebb és legnehezebb"

Forrás: Tápai Szabina/Instagram -
Tápai Szabina császármetszés Kucsera Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 24-én 10 óra 20 perckor 3600 grammal és 56 centiméterrel megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke, a kis Bella.

Június 26-án már sejthető volt, hogy Tápai Szabinaáék kisbabája megszületett, a Life.hu is beszámolt arról, hogy a csinos kismama a közösségi oldalán múlt időben beszél a terhességéről, hivatalosan azonban nem jelentették be a baba érkezését. A kicsit most mutatták meg a Best magazin hasábjain.

A Kucsera család a kis Bellával lett teljes Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Szabina elárulta, hogy a három szülése közül ez volt a legnehezebb. Ahogy a két nagyobb gyeremeket, Bellát is császármetszéssel hozta világra, ám a gyógyulás most lassabban megy:
"Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és legnehezebb, két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés, mint az elsőnél."

Szabina azt is eláulta, kire hasonlít Bella:
"Bella külsőre Beni és Milla keveréke. Arca kislányos vonásai a nővérére hasonlítanak, de míg Milla világos bőrű és szőkés hajú volt már a születésekor is, addg Bella abszolút más karakterű. Ahogy Beni, úgy ő is egy kicsit sötétebb hajú, kreolos bőrű."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.