Sokan aggódnak Curtisért: egyre többször látni alkoholt a kezében

Fotó / Mediaworks -
elvonó alkohol rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyakrabban látni a népszerű rapperrről, Curtisről olyan fotókat, amelyeken alkohol van a kezébe. Sokan elkezdtek aggódni miatta, nehogy újra elinduljon lefelé a lejtőn. 

A harmadik hullám után kezd helyreállni hazánkban is az élet, megérkezett a nyár, elindultak a koncertek, bulik, egyre több helyen látni fellépni a népszerű rappert, Curtist is.

Óriási port kavart, amikor Széki Attila 2019-ben elvonóra ment, miután a drog és az alkohol teljesen átvette felette az irányítást. Sokáig úgy tűnt, hogy többet nem nyúl az alkohol után a rapper, de az elmúlt időszakban egyre többször látni alkohollal a kezében.

Curtis kezében egyre többször látni alkoholt Forrás: Instagram/curtis4ker

A rajongók és a barátok szerint aggodalomra nincsen ok, a rapper tudja kezelni a helyzetet és tudja, hogy hol van a határ, amit már nem érdemes átlépnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.