Curtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Ennek első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén.

Curtis komoly kokainfüggőségben szenvedett, ami miatt szerelme, családja és Majka is elfordultak tőle. A történet azonban jóra fordult: a rapper önként elvonóra ment, majd miután elvégezte a programot, teljesen új életet kezdett. Elköltöztek szerelmével, telefonszámot cserélt és a régi barátoknak is végleg búcsút intett. Curtis örül, hogy hátat tudott fordítani a drogoknak és bár még tart a leszoktató program, elég erősnek érzi magát már most is. 

CurtisForrás: Instagram / Curtis

„Az egy dolog, hogy én min mentem keresztül, ám amivel a lelkiismeretem nagyon nehezen számolt el, az az, hogy a családomat is kitettem ennek, de már új útra léptem, sikerült feldolgoznom a nehézségeket. A legsötétebb órákban is kitartottak mellettem, Krisztike, akit kis híján elvesztettem, adott még egy esélyt kettőnknek, mi több, az új közös életünk alapjait is letette, mire kijöttem az elvonóról. Elköltöztünk, új számom lett, a régi arcoknak meg lett mondva, hogy a rendezvénynek vége, teljesen más környezetbe kellett mindent átrakni” – mesélte Curtis, írta meg a Blikk.

„Curtis története az a sztori, amiről mindenkinek van véleménye. A TV2 fontosnak érezte, hogy az ő példáján keresztül felhívja a figyelmet azokra, akik hasonló problémákkal küzdenek” – nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya.