Ezekkel a sztárokkal barátkozik Meghan Markle és Harry herceg az Egyesült Államokban

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle Egyesült Államok sztárok barátok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba helyezte át a székhelyét a baráti társaságuk is átalakult. Most megmutatjuk, milyen hírességekkel közöttek szoros barátságot az elmúlt időszakban.

Meghan Markle a sok haragos mellett számos új barátságot is kötött az Egyesült Államokban, olyan hírességekkel kerültek szoros viszonyba, mint például Katy Perry, és brit vőlegénye Orlando Bloom, akik 2020 decemberében vettek villát azon a környéken, ahol Harry és Meghan is lakik.

A két pár hamar megtalálta a közös hangot, ezt maga a herceg árult ael Day Shepard Podcastjében. "Azzal, hogy Montecitóba költöztünk, javult a helyzet, már ami a magánéletünk nyugalmát illeti. Pont két napja küldött egy üzenetet Orlando Bloom, mert hazafelé tartott, és a környékünkön köröző paparazzik miatt állandó kapcsolatban vagyunk. Így elkerülhetjük őket" - árulta el Harry.

Meghan Markle kevés embert tartott meg a múltjából maga körül, az egyik ilyen a gyerekkori barátja, Katherine McPhee, akivel régebben közösen szerepeltek musicalekben.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle számos hírességgel kötött barátságot az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Saeed Khan

A 37 éves Katherine-t és 72 éves zenei producer férjét, David Fostert már több alkalommal kapták lencsevégre a hercegi párral a montecitói Lucky's Steakhouse-ban. Katherine egyébként szívesen pletykál a sajtónak, rendszeresen ad ki Meghanről bizalmas információkat. Arról is többször beszélt már, hogy férje és Harry között olyan a kapcsolat, mintha apa és fia lennének.

"A férjemnek nagyon, nagyon gyönyörű kapcsolata van Harry herceggel. Aranyosak együtt. Mint apa és fia"

- magyarázta Katherine az Acces Hollywoodnak adott interjúban.

Harry herceg és James Corden hosszú ideje barátok, a férfi és felesége ott is voltak Meghanék esküvőként. James, akárcsak Orlando Bloom, tisztában van vele, hogy Harry-nak nem volt egyszerű Angliából az USA-ba költözni.

Meghan Markle és Serena Williams barátságáról már sokat lehetett hallani, a két nő még 2014-ben találkozott egy jótékonysági focimeccsen.

"Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, és rengeteg csevegő, nevetős fotó készült rólunk. Nem a teniszről, és nem is a színészkedésről beszélgetünk. Tipikus csajos dolgokról. Így kezdődött a mi barátságunk, és hamar egymás bizalmasai lettünk. Üzenetekben tartottak a kapcsolatot, amikor utazgattunk, és amikor tehettem, kimentem szurkolni neki a mérkőzéseire"

- írta korábban a már megszűnt életmód blogjában Meghan Markle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.