Rengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül!

Oprah Winfrey  

Oprah az esküvőnForrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

Ha nem lenne elég az, hogy Oprah az egyik legsikeresebb afroamerikai nő, a talkshow-k nagyasszonya az esküvő előtt még meglehetősen közeli kapcsolatba is került Meghan Markle édesanyjával: 6 órán át beszélgettek, hogy előkészítsenek egy mélyinterjút.

 

David Beckham és Victoria  

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

David Beckham visszavonulása óta mindent megtett, hogy lenyűgözze a királyi családot. Annyit jótékonysági szervezetnél dolgozott, hogy szinte össze sem elhet számolni. Ezért kapott feleségével együtt meghívást.

 

Gorge Clooney és Amal  

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

George Clooney jótékonysági munkái miatt ismerte meg Harry herceget, és természetesen Amalt is. Az emberjogi ügyvédnő ráadásul segítette Meghan stílusváltását az esküvő előtt: bemutatta fodrászának.

 

James Blunt  

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Az énekes katonaként ismerte meg Harry herceget, James 2002-ig szolgált a brit hadseregnél, egészen a századosi rendfokozatig jutott. Azóta pedig mindketten támogatjáka veteránokat. 

 

James Corden  

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A brit műsorvezető nagyon jó kapcsolatot ápol Harryvel, ezért kapott meghívást az esküvőre is. Annak idején nagyon sokszor rúgtak ki együtt a hámból...

 

Tom Hardy  

Tom HardyForrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Tom Hardy nem a jótékonysági tevékenységei miatt ismerte meg a herceget, sokkal inkább az éjszakai életben, főleg úgy, hogy a herceggel - néhány év különbséggel - ugyanazon a napon születtek: szeptember 15-én.

 

Serena Williams  

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A teniszcsillag kivételesen nem Harry ismerőse, hanem Meghané. A sztár és a hercegné 2014 óta ápolnak jó kapcsolatot, amikor Meghan felszólította Serenát, hogy vegyan részt az ice bucket challenge-en.

 

Idris Elba  

Idris ElbaForrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A brit színész 2014-ben ismerkedett meg Harryvel, méghozzá egy Nelson Mandela tiszteletére rendezett eseményen a a Westminster apátságban. Azóta is jóban vannak.