David Foster és Harry herceg olyanok, mint apa és fia

Harry Károly herceg édesapa David Foster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják: Harry herceg és David Foster között olyan a kapcsolat, mintha apa és fia lennének.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Katharine McPhee Meghan Markle egyik legjobb barátnője, akivel már nagyon fiatal koruk óta ismerik egymást. Katharine közzé is tett az Instagram oldalán egy közös fotót, amely még a kétezres évek elejéről származik.

Forrás: Instagram/Christine Primrose Mathis

Kiderült azonban, hogy nem csak a két lány ápol szoros barátságot, hanem a férjeik is. Katharine szerint Harry és David Foster között nem a szokásos, felszínes barátságról van szó, közöttük valódi kapcsolat van. A két feleség nagyon örül neki, hogy párjaik nem csak miattuk állnak egymással szóba, hanem tőlük függetlenül is.

"A férjem valóban nagyon különleges kapcsolatot ápol Harryvel. Nagyon cukik együtt. Olyanok, mintha apa és fia volnának" - mondta Katharine egy videóban. A herceg felnéz rá és példaként tud tekinteni Davidre nagyon sok mindenben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.