Serena Williams elárulhatta, milyen nemű lesz Meghan hercegné gyermeke

Forrás: Getty Images for DirecTV/2014 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
Meghan Markle Meghan hercegné barátság család gyermek Serena Williams Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a minap Serena Williams, az ismert teniszcsillag elszólhatta magát. Egy interjúban egy várandós barátnőjéről beszélt. Így sejteni lehet, milyen nemű lesz Meghan hercegné és Harry herceg gyermeke.

Interjút készítettek Serena Williamsszel, az ismert teniszcsillaggal, aki köztudottan Meghan hercegné egyik legjobb barátnője – írja a People.

Az interjúban a szülőségről beszélt, és arról, milyen tanácsokkal látta el nemrégiben az egyik várandós barátnőjét: „Csak fogadd el a hibákat és ne akarj tökéletes lenni. Túl nagy nyomást helyezünk magunkra” – mondta Williams.

Serena Williams és Meghan hercegné jó barátnők Forrás: Getty Images for DirecTV/2014 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Ezután elmesélte, a barátnője mindig olyanokat mond a születendő gyermekről, hogy a lányom ezt és ezt fogja tenni. A rajongók rögtön elkezdtek találgatni, vajon a titokzatos várandós barátnő Meghan hercegné lehet-e, mert ha igen, akkor nagy titokról rántotta le a leplet a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.