Korda György visszavonul: "Szeretném, ha ez maradna meg mindenkinek az emlékezetében" - Videó

YouTube -
Korda György Balázs Klári reptér éneklés Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem forgat több klipet Korda György. Az énekes a Budapest Airport-tal összefogva, hatalmas meglepetéssel rukkolt elő a rajongóknak: negyven évvel a megjelenés után újra álmodták ikonikus zenéjét, a Repteret.

A dal nem csak hangszerelésében újult meg, de egy vadonatúj klipet is készítettek, amelyben Balázs Klári is helyet kapott. A közel 40 fős stáb két napon át, összesen több mint 24 órán át, több helyszínen forgatott. A klipet Indián álmodta újra.

"Gyuri bá egy örök fiatal, most is mondta, hogy mindent megcsinál, csak ne kelljen rohannia. Ő most ezzel lezár egy videós korszakot"

-mondta a klip rendezője.

"Azt mondom, hogy több klipet nem csinálok, mert ezt nem lehet überelni, és azt szeretném, ha ez maradna meg mindenkinek az emlékezetében, és ezért külön hála a Liszt Ferenc Repülőtérnek, hogy ezt itt megcsinálhatjuk"

-mondta Gyuri bácsi, aki 82 évesen napi több óra biciklizéssel tartja fitten testét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.