Különleges módon emlékezik meg zenekara a fiatalon elhunyt Siklósi Örsről

Forrás: Origo -
Budapest Park Siklósi Örs gyász AWS koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között, és hosszadalmas, fájdalmas betegség után elhunyt Siklósi Örsről először szólalt meg a zenekara, az AWS, akik hamarosan koncerttel emlékeznek szeretett barátjukra.

Az ASW szeptember 5-én több mint 30 zenész társaságában egy igazán különleges koncerttel állít emléket Siklósi Örsnek. A Budapest Parkban mindenki ott lesz, aki szerette a fiatalon elhunyt tehetséges fiút.

"Volt pár életmentő műtétje, és azokban a pillanatokban is, amikor kitolták a műtőből, az volt az első gondolata, hogy mi lehet velünk, mi ezt hogyan éljük meg." Forrás: Origo

Az együttes eddig nem adott interjút Örs halála óta, most azonban megtörik a csendet és őszintén mesélnek az egykori frontemberről.

Az AWS tagjai (Brucker Bence – gitár, Kökényes Dániel – gitár, Veress Áron – dobok, Schiszler Soma – basszusgitár) egy videóban részletesen mesélnek Örs küzdelméről, illetve arról, hogy ők csapatként hogyan élték meg ezt a hatalmas tragédiát.

"Volt pár életmentő műtétje, és azokban a pillanatokban is, amikor kitolták a műtőből, az volt az első gondolata, hogy mi lehet velünk, mi ezt hogyan éljük meg."

– mesélte az egyikük.

A zenekar tagjai már nagyon várják az őszi fellépést, ahol 30 zenésztársukkal fognak Örsre emlékezni, aki szeptember 4-én lett volna 30 éves.

"Ez a koncert olyan, amiből mi és a barátaink is ki tudják venni a részünket, és ami segíti a feldolgozás folyamatát. Örs teljes életművének tudunk emléket állítani, nem csak mi, a szűk baráti társasága, hanem azok is, akikkel koncerteken találkozott. Szerettük volna, hogy nekik is legyen lehetőségük méltóképp elbúcsúzni Örstől."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.