"Soha nem voltam ennyire meghízva" - Farkas Alexa fehérneműben mutatta meg testét - Videó

Farkas Alexandra testkép őszinteség elhízás Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárja, Alexa meglepő videóval jelentkezett Instagram-oldalán: megmutatta, - magához képest - mennyire elhízott az utóbbi időben.

Farkas Alexa tavaly májusban még lapos hasát mutogatta közösségi oldalán, azonban az elmúlt egy évben nagy változások mentek végbe az életében. Az ÉNB egykori sztárja nem régiben arról vallott, hogy külföldön valósítja meg gyerekkori álmát, ezért az utóbbi időben egy kicsit kevesebb ideje jutott az alakformálásra.

A spirituális életvezető nemrég egy videóban mutatta meg követőinek, hova szaladtak fel a plusz kilók, és arra ösztönözte az embereket, hogy aki nem elégedett magával, beletörődés helyett tegyen azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

Innen szép győzni, meg tudom csinálni, és te is meg tudod csinálni"

- mondta Alexa, aki ma azt is megosztotta követőivel, milyen módszerrel szeretne megválni plusz kilóitól, és az elmúlt napokban a kondi teremből is bejelentkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.