Árulkodó fotó: újra szerelmes Bochkor Gábor eltitkolt exe, Demeter Alexandra

Demeter Alexandra szerelem Bochkor Gábor hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtelmes fotó került elő dr. Demeter Alexandra Instagram-oldaláról, ahol  Bochkor Gábor egykori exe egy egyelőre titkolt személy társaságában pezsgőzött az egyik belvárosi étterem teraszán. 

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, dr. Demeter Alexandra gyógyszerész korábban két éven keresztül volt Bochkor Gábor eltitkolt barátnője. Manapság azonban a magánéletéről szinte semmit nem lehetett tudni, egészen mostanáig.

A szépséges gyógyszerészre ugyanis rátalálhatott a szerelem, legalábbis az a fotó, amire a Ripost bukkant Alexandra Instagram-oldalán, erre utal.

Árulkodó fotók: Újra szerelmes Demeter Alexandra? Forrás: RTL Klub

A képen két teli pezsgőspohár, és egy palack minőségi ital látható egy budapesti étterem teraszán. A fotó alá írt szöveg is megerősíti azt, hogy a fiatal lány egy romantikus randevún vehetett részt:

"Together will be better", azaz, együtt jobb lesz - írta.

"Egyelőre nem szeretnék nyilatkozni a témában, nem akarok beszélni a magánéletemről. Később azonban úgyis ki fognak derülni a dolgok"

- mondta sejtelmesen a lapnak Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.