"Szó szerint rettegésben éltem" - megrázó az a szenvedés, amin Nótár Mary keresztülment

Forrás: Instagram Nótár Mary -
zene Nótár Mary koncert énekesnő menedzsment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú énekesnő mögött nehéz időszak áll. Az, hogy összetűzésbe került a menedzsmentjével, alaposan megkeserítette az életét.

Mary azt állítja, hogy miután összetűzésbe került a menedzsmentjével, azok a klipjeit letiltották, és minden lehetséges módon keresztbetettek a karrierjének.

Ám, ha ez még nem lett volna elég, Mary személyi szabadságát is korlátozták. Az énekesnő úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy végre elégtételt vegyen az egyre csak gyarapodó sérelmeiért.

Nótár Mary "Onnantól kezdve, hogy kiálltam magamért, és szóvá tettem, hogy nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a pénzügyeket kezelik, pokollá tették az életemet." Forrás: Instagram Nótár Mary

"Onnantól kezdve, hogy kiálltam magamért, és szóvá tettem, hogy nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a pénzügyeket kezelik, pokollá tették az életemet. Folyamatosan zaklattak és fenyegettek engem és a családomat is. Szó szerint rettegésben éltem, mert miután engem fogva tartottak, nem tudhattam, hogy mikor bántanak engem vagy a szeretteim közül valakit. Nagyon komoly lelki sérüléseket szenvedtem, és ezek a sebek már sosem gyógyulnak be. A mai napig nehéz beszélnem erről, és gyakran vannak rémálmaim is ezzel kapcsolatban. Ezeken pedig az ítélet sem segít."

jelentette ki a Borsnak Mary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.