Borzalmas élményeiről vallott a népszerű magyar énekesnő: Ki akarták semmizni a vagyonából

Forrás: Instagram Nótár Mary -
fogvatartás énekesnő-dalszerző Nótár Mary vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary énekesnő embert próbáló időszakot tudhat a háta mögött, igaz, hogy már vége van a borzalmaknak, de talán soha nem lesz képes kiheverni azt, amit vele tettek.

Az aranytorkú énekesnő, Nótár Mary öt évvel ezelőtti élményeiről vallott nemrég: az az időszak örökre mély sebet ejtett az énekesnő lelkén. Azok az emberek, akikben a legjobban megbízott, kiadója és producere először csak nagyobb részesedést kértek a fellépései után, majd átvették a hatalmat Mary fölött, és ki akarták semmizni a vagyonából.

"Mire a főbejárathoz értem, a középső fiuk utánam szaladt és a jobb karomnál fogva visszarántott engem." Forrás: Instagram Nótár Mary

Az énekesnő ügyvédjének a javaslatára, a további kellemetlenségek elkerülése érdekében szerződést módosítottak. Ám ebbe a kollégái nem voltak partnerek, ezért Mary úgy döntött, hogy nem dolgozik tovább az addigi stábbal. Távozni szeretett volna, de erőszakkal ott tartották.

"Mire a főbejárathoz értem, a középső fiuk utánam szaladt és a jobb karomnál fogva visszarántott engem, majd az anyukájával együtt, perceken keresztül ráncigáltak a dolgozószobáig"

– mondta Mary.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy leültették egy asztalhoz, amin egy kard volt. Ám az ijesztgetés ellenére végül sértetlenül elengedték.

Így még biztosan nem láttad Nótár Mary-t - felrobbantotta az internetet

Ugyan elítélték a csalókat, de Mary nem titkolja, hogy már soha nem fogja kiheverni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.