Megható videót tett közzé Tóth Gabi: "Ezen a napon találtam meg Hannaróza szívhangját"

Tóth Gabi videó Hannaróza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi 2 évvel ezelőtti videót osztott meg, melyen az a pillanat látható, amikor megtalálja kislánya szívhangját, aki akkor még a pocakjában volt. 

Tóth Gabi nagyon megható videót osztott meg közösségi oldalán. Az énekesnő azt a pillanatot mutatta meg követőinek, amikor megtalálta kislánya szívhangját, aki akkor még a pocakjában lakott. "2 éve ezen a napon "találtam meg"Hannaróza szívhangját. Repül az idő! Óóó, mennyire nem tudtam még, mi vár ránk itt... de minden képzeletemet felülírta Hanni! Csoda minden nap anyaként! Az összes nehéz pillanattal együtt! Nosztalgiázzatok, mert olyan jó" - írta Gabi a videóhoz. Az énekesnő 2019-ben adott életet első gyermekének, májusban pedig felröppentek pletykák arról, hogy Gabi újra várandós, de ezek a hírek nem bizonyultak igaznak.

Több atrocitás érte már szülőként Tóth Gabit: "Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is"

Tóth Gabi nemrégiben arról számolt be, hogy az anyukák nem kifejezetten örülnek annak, ha kislányával Hannarózával megjelennek a játszótéren. Az énekesnő részletesen kifejtette az eddigi tapasztalatait. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.