Több atrocitás érte már szülőként Tóth Gabit: "Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is"

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi anyukák gyerekek rosszindulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nemrégiben arról számolt be, hogy az anyukák nem kifejezetten örülnek annak, ha kislányával Hannarózával megjelennek a játszótéren. Az énekesnő részletesen kifejtette az eddigi tapasztalatait. 

Tóth Gabi énekesnő a csalad.hu-ra írt egy bejegyzést Játszótéri játszmák címmel, melyben több dologra is kitért, az egyik az volt, hogy a játszótéren, ahová lányával járnak, az egyik anyukával meglehetősen rossz a viszonya – legalábbis az írásból erre lehet következtetni.

"Van az az anyuka, aki látványosan utál. Mármint engem. Ezért amikor megjelenünk az ő territóriumán, teátrálisan ignorál, nehogy már elhiggyem magam. Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is, és amikor az ő gyereke közeledik hozzánk, rászól, hogy ne jöjjön ide.

Egy kétszer kétméteres homokozóban viszonylag nehéz távolságot tartani, ezért még mindig sűrű szemforgatások közepette elrángatja a gyereket, jó esetben nem rángatja, hanem valamilyen mondvacsinált indokkal arrébb tessékeli. Ami ilyenkor a legjobban megvisel, hogy lehet látni, amikor kettő vagy több gyerek van: a kisebbek még ösztönösen, kedvesen, az eredendő jó szándékkal közelednek, a nagyobbak már a szülői mintát követve úgy, ahogy anya elvárja" - mesélte a tapasztalatait az édesanya.

Tóth Gabit több atrocitás is érte már a játszótéren Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Gabi arról is beszámolt, hogy kislányát, Hannarózát is érte már atrocitás.

"Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni. Sikerült,

Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája (aki végignézte az egész jelenetet) nem szólt rá. Lefagytam... nyilván azonnal elkezdtem vigasztalni a lányomat, és közben próbáltam megérteni, hogy vajon miért nem szól rá egy szülő a gyerekére egy ilyen helyzetben. Nem sikerült megértenem. Engem nem így neveltek"

- írta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.