Ahogy tegnap mi is beszémoltunk arról, az Operaház egyik művésze közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését az intézmény jövő évi, nőnapi programjával kapcsolatban, amit Rubint Réka prezentálna. Schobert Norbi ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül, közösségi oldalán mondta el véleményét. A balettművész most válaszolt a fitneszguru kemény szavaira.

A Magyar Állami Operaház jövő tavasszal "Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából" címmel különleges edzést tervezett a balettművészeknek, amihez az aláfestő zenét az Opera csapata fogja biztosítani. A tervek szerint film is készül majd az óráról. Az egyik balettművész azonban nemtetszését fejezte ki ezzel kapcsolatban, nyilvános Facebook-posztban kelt ki magából, amire rövid időn belül Schobert Norbi is reagált, felesége védelmére kelt.

Schobert Norbi kommentháborút vív egy balettművésszelForrás: TV2

A kommentháború pedig nem marad abba, a balettművész válaszolt Norbi kemény szavaira.

"A profizmus ott kezdődik, hogy tudunk, tudjunk nemet mondani! (...) A kritika, amit megfogalmaztam, az nem Réka anyaságáról szólt, pusztán szakmai észrevétel! (...) Azt gondolom, hogy az a fajta mozgásvilág, amit Réka képvisel nem való egy művészeti központba, sőt semmilyen művészeti létesítménybe! Persze ha ez egy családi nap lesz, akkor semmi gond vele, bár az operaházi nagy zenekari kíséret egy kissé túlzás. Véleményem nem Réka személye, hanem a program koncepciója ellen szólt" - idézi a balerinát a Blikk.