32 kilótól szabadult meg a Família Kft. egykori sztárja, Spáh Dávid: így sikerült neki

fogyás Spáh Dávid inzulinrezisztencia Família Kft. életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. egykori gyerekszínésze, aki ma már elismert rendező, Spáh Dávid egy reggeli műsorban elképesztő fogyásáról mesélt.

A Spáh-ikrek neve még a kilencvenes években égett be a köztudatba, Dávidot és Károlyt a Família Kft.-nek köszönhetően ismerte meg az ország. A gyerekszínészként debütáló srácok végül a kamera másik oldalán találták meg számításaikat: Dávid rendezőként dolgozik.

Az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában a rendező nem munkájáról, vagy családjáról, hanem 32 kilós fogyásáról beszélt.

"Én már nagyon régóta voltam nagyon kövér, és nagyon rosszul éreztem magam. Picit már meg voltam győződve róla, hogy ez így is marad, egy kicsit el is fogadtam, egy kicsit bele is öregedtem, és kicsit elment a kedvem a próbálkozásoktól.

- mesélte Dávid, aki a pandémia alatt fordult orvoshoz, miután nagyon lassan mentek le róla a kilók.

A kivizsgálások során kiderült, hogy Dávid inzulinrezisztenciával küzd, így kísérletezés helyett már szigorúan követi azt, amit orvosa előírt, és ami bevált. Mint mondja, amikor diagnosztizálták betegségét, 107 kilót nyomott, de azóta megtanult "jó szénhidrátokat" enni, és majdnem teljesen lemondott az alkoholról is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.