Bármelyik pillanatban megérkezhet Gönczi Gábor kislánya: az élő adást is otthagyja, ha hívják

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Gönczi Gábor baba család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor már izgatottan várja, hogy karjaiban tarthassa kislányát. Ha kell, még az élő adást is otthagyja, hiszen alig várja, hogy jelen legyen második gyermeke érkezésénél, és átélje ezt a csodálatos élményt.

A TV2 Tények műsorvezetője elmondta, hogy készen van a babaszoba és lélekben is felkészült a kislányuk érkezésére - írja a Bors.

"Minden a legnagyobb rendben van, most már bármelyik pillanatban úgy dönthet a kislányunk, hogy elindul hozzánk. Apás szülést szeretnénk, mindképpen bent leszek a feleségem mellett, amikor világra hozza a picit. Mindegy, hol vagyok éppen, ha hívást kapok, azonnal indulok. A feletteseimmel megbeszéltem, hogy ha netán élő adás közben jön a telefon, hogy megindult a szülés, azonnal kiszaladok a stúdióból és rohanok a feleségemhez" – jelentette ki Gábor.

Gönczi Gábor már alig várja, hogy karjaiban tarthassa kislányát. Fotó: Csudai Sándor - Origo

De nemcsak a szülők izgatottak, hanem kisfiuk, Áron is, aki már alig várja húga érkezését.

"A kisfiunk, Áron is nagyon izgatott, folyton rajzol, sok szép alkotást készített már a kishúgának és gyakran lerajzolja őt" – tette hozzá a büszke édesapa.

Gönczi Gábor elmondta, hogy kislánya érkezését követően szülési szabadságra megy, hiszen néhány hétig segíteni szeretne a baba körüli teendőkben. Emiatt egy ideig fellépéseket sem vállal a Smile Rock Circus frontembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.