Fésűs Nelly 18 éves lánya, Horváth Csenge a Totem című műsorban versenyzik, amivel nem csupán magának, de mindenki másnak is szeretné egyszer és mindenkorra megmutatni, hogy ő több, mint egy híresség lánya.

Mindenki tudja, hogy Fésűs Nelly az édesanyám, nem akarok a tényen változtatni, nem is tudnék, hiszen ő szült, de én Horváth Csenge vagyok, egy önálló ember. Attól, hogy valaki valakinek a valakije, az nem jelenti azt, hogy minden az ölébe hullik, ebben a műsorban nekem is ugyanúgy meg kellett küzdenem mindenért, mint a többi versenyzőnek – mondta a Blikknek Csenge.

Horváth Csenge ki akar lépni anyja árnyékábólForrás: GLEB VALENTINOVICH

Bár a fiatal lányt sokan támadják, hogy anyja hírneve miatt tart ott, ahol, a színésznő megvédte lányát:

"Az én lányom igenis tett már le annyit az asztalra, hogy el lehet ismerni önállóan. Ebbe a műsorba is őt hívták, nem engem, közvetlenül őt keresték meg. Ő nem egy plázacica. Dolgozik, az érettségijére készül, az a célja, hogy végre elfogadják: ő egy önálló ember. Könnyű a kényelmes fotelből arctalanul vádaskodni, bántani. Irigylem azokat, akiknek ennyi idejük van, hogy kommentelgessenek és beszóljanak - mondta határozottan Fésűs Nelly.