Meghan Markle meg is mutatta a kislányát, de nem úgy, ahogy gondolod

fotó Meghan Markle Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június elején született meg Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana. A babáról eddig egyetlen fotót sem mutattak a szülei, egészen mostanáig.

Na, nem arról van szó, hogy közzétettek volna egy hivatalos, családi fotót, ahogy Vilmos hercegék is szoktak a gyermekeik születénapján, a rajongók voltak szemfülesek, akik kiszúrtak egy képet Meghan iróasztalán.

Harry felesége és Melissa McCarthy színésznő ugyanis egy közös videóban jelentettek be új, nőket támogató kampányt. A rajongók ezen a felvételen szúrták ki Lilibet fotóját, amin valószínűleg az édesapjával látható a csöppség. Csak valószínűleg, mert a kép nagyítva is olyan homályos, hogy szinte semmi sem kivehető rajta. A hercegnő tehát adott is valamit, meg nem is, ám olyan sokan kíváncsiak már a kislányra, hogy nem sokáig halaszthatják a bemutatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.