Oscar 2019: Melissa McCarthy nagyon lefogyott, fekete-fehér összeállításban mutatta meg magát

fogyás Oscar 2019 ruha Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa McCarthy az utóbbi időben komoly súlyfeleslegtől szabadult meg. Az idei Oscar-gálán egy szexi ruhában meg is mutatta magát.

Rengeteget fogyott a Szívek szállodája és A kém című filmek sztárja, Melissa McCarthy. Az idei Oscar-gálán egy csodálatos fekete-fehér nadrágkosztümöt választott, amely kiemelte formás idomait. Ruhájához egy visszafogott sminket és kontyot választott. Utóbbi kevésbé nyerte el a tetszésünket. Mutatjuk:

Melissa McCarthy Forrás: FilmMagic/Jeff Kravitz

Bibliai diétával fogy Gesztesi Károly a fia, Máté unszolásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190215-bibliai-dietaval-fogy-gesztesi-karoly-fia-mate-unszolasara.htmlGesztesi Károly és fia, Márkó január elején kezdtek el egy igen kemény diétát, amit Dániel-bötjnek neveznek. Ez Zsír!OrigoMariah Carey megmutatta magát bikiniben: hihetetlen, mennyire lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190106-mariah-carey-megmutatta-magat-bikiniben-hihetetlen-mennyire-lefogyott.htmlMariah Carey gyomorgyűrű segítségével fogyott le: olyannyira jól sikerült ez a beavatkozás, hogy még bikiniben is tökéletesen mutat az énekesnő.Ez Zsír!--Csobot Adél a szülés után néhány nappal bomba alakot villantott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180830-csobot-adel-a-szules-utan-nehany-nappal-bomba-alakot-villantott-foto.htmlCsobot Adél is nyertese a genetikai lottónak: a második szülése után is tökéletes a teste. Ez Zsír!--Megkoronázták az első Plus Size Queen szépségkirálynő választás győztesét, Barócsi Viktóriát és Kiss Zsuzsáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megkoronaztak-az-elso-plus-size-queen-szepsegkiralyno-valasztas-gyozteset-barocsi-viktoriat.htmlIdén először rendeztek szépségverenyt plus size kategóriában. Barócsi Viktória és Kiss Zsuzsa lettek a királynők. Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető nagyon lefogyott: megtette a sok sport a hatásáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megyeri-csilla-a-rusnyazos-musorvezeto-nagyon-lefogyott-megtette-a-sok-sport-a-hatasat.htmlMegyeri Csilla rengeteget dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a nyárra tökéletes testet villanthasson a strandon: sikerült neki. Ez Zsír!OrigoTilápia buli - a világ legeredményesebb diétája, Németh Dorottya fintesz-világbajnok ajánlásávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180626-tilapia-buli-a-vilag-legeredmenyesebb-dietaja.htmlEzer meg ezer diéta kering a nagyvilágban, amik rövidtávú megoldást vagy csak jojo effektust eredményeznek. Most megosztunk veletek azonban egy olyan módszert, ami bár tovább tart, mint a last minute fogyókúrák, mégis érdemes végigcsinálni, mert teljesen átalakítja a tested. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.