8 éves lett György herceg: kiköpött édesapja szülinapi portréján - Fotó

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
portré Fülöp herceg Vilmos herceg György herceg Vilmos születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön töltötte be nyolcadik életévét György: a legfrissebb ünnepi portré már a netre is felkerült.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy megszületett Katalin és Vilmos gyermeke, György herceg. A harmadik számú trónörökös éppen ma ünnepli nyolcadik születésnapját, ez alkalomból pedig édesanyja, Katalin készített róla egy igazán cuki portrét.

Bár a labdarúgó-Eb döntője után az online trollok helyenként rosszindulatú kommentekkel illették György herceget, szülei pedig úgy döntöttek, hogy gyermekeiket az eddigieknél is kevesebbszer mutatják meg a nyilvánosságnak, ezúttal a szülők mégsem nem szerették volna megszakítani a tradíciót, és Instagramon is közzétették a friss fotót, amin György vidáman mosolyog.

A királyi család imádóinak egy aprócska, különleges részlet is feltűnt. A kis herceg egy Landrover Defender motorházán ül - ez az autótípus volt a nemrégiben elhunyt Fülöp herceg kedvence, még a koporsóját is egy általa tervezett, átalakított Defenderrel vitték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.