Indián horoszkóp - A farkas, a vidra vagy a lúd jegyében születtél?

Forrás: Shutterstock -
indián horoszkóp horoszkóp magazin ezotéria indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indián kultúrában is nagy hagyománya van a csillagokból való olvasásának, a születési időpontokhoz totemállatokat rendelnek. Most megtudhatod, hogy a sólyom, a bagoly vagy a lúd jegyében születtél-e!

Vidra (január 20.-február 18.)

A vidra jegyében születettek nagyon vidám és eredeti személyek. Általában kilógnak a sorból, szokatlan ötleteik vannak, nagyon nyitottak, érdeklődők. Szabadságszeretetük miatt néha bajba kerülnek, nehezen ismerik fel és fogadják el a tekintélyt, tartják be a szabályokat. Empatikus beleérző képességüknek köszönhetően azonban ideális barát és társ, minden esetben az elnyomottak és gyengék védelmére kelnek.

Farkas (február 19. - március 20.)

Határozottságot sugalló külsejük ellenére a farkasokat rendkívül érzékenynek tartják. Tökéletes partnerré teszi őket az a képességük, hogy nagyon pontosan érzékelik embertársaik rezgéseit és gondolatait, mindig mindenkiről gondoskodni akarnak. Időnként nehezen tudják összeegyeztetni romantikus vénájukat a szabadságszomjukkal. Ha kétségeik vannak, mindig a megérzéseikre hallgatnak. Nagyon jól működnek csapatban, de szükségük van néha magányra is.

Sólyom (március 21. - április 19.)

A sólyom azt szereti, ha kezébe veheti a dolgokat, igazi cselekvő, vezető típus. Vitalitásával és szenvedélyével másokat is inspirál, esze vág, mint a borotva. Kapcsolataiban ő a domináns, alkalmanként hajlamos birtoklóvá válni, és néha kicsit lekezelően viselkedni. Hajlamos szétforgácsolni az energiáit, egyszerre több dologba is belekezd.

Forrás: Shutterstock

Hód (április 20. - május 20.)

A szorgalmas hódok mindkét lábukkal a földön állnak. Kitűnnek intelligenciájukkal és kitartásukkal. Szeretik a következetességet, és ha valami kiszámítható az életben. A szerelemben nem a gyorsan múló kalandokat keresik, hanem a stabil párkapcsolatot, szeretnek partnerükkel együtt fejlődni.

Szarvas (május 21. - június 20.)

A szarvasok nagyon népszerűek kimagasló kommunikációs képességüknek és kiváló humoruknak köszönhetően. Szeretik a változatosságot, kreatív alkatok. Nagyon türelmetlenek, amit partnereik általában nehezen viselnek. A szarvasok szeretnek kockáztatni, érdeklődésük rendkívül szerteágazó, ám elmélyülni nem nagyon tudnak semmiben.

Harkály (június 21. - július 21.)

Az indián horoszkóp szerint a harkályok a legszociálisabb lények: nagyon figyelmesek és gondoskodók. Ennek megfelelően nagyon zavarja őket, ha a környezetükben élők nem rendelkeznek hasonló képességekkel. Hangulatuk ingadozó, egy pillanat alatt tudnak a legnagyobb örömből depresszióba fordulni. A harkály számára a közeli barátokkal és a családdal való kapcsolat jelent mindent, nem vágyik karrierre.

Lazac (július 22. - augusztus 21.)

A lazac kreativitása és energiája magával ragadó. Vállalkozó szellemű, kiválóan alkalmas vezetői pozíciók betöltésére, rendkívül tisztességesek. Kedveli a társaságot, rettentően fontos számára, hogy mit gondolnak mások. Önbizalmát környezete visszajelzéseiből meríti, ami miatt kapcsolataiban túlságosan ragaszkodóvá válhat. A fukarság nagyon távol áll tőlük.

Medve (augusztus 22. - szeptember 21.)

A medve jegy szülöttei rendkívül megfontoltak és körültekintőek. Egy dolgot nem szabad: provokálni őket. Másokkal szemben inkább visszahúzódók, nem lesznek a társaság középpontjai. Szerelmi kapcsolataiban is lassan és óvatosan közelítenek, de ha egyszer megszeretnek valakit, akkor kiderül, hogy rendkívül hűséges, lojális partnerek.

Forrás: Shutterstock

Holló (szeptember 22. - október 22.)

A kedves és okos hollók szinte kidurrannak az ötletektől. Javíthatatlan idealisták, gyakran saját magukat akadályozzák céljaik elérésében. Impulzív személyiségük miatt nagyon könnyen esnek szerelembe, és őket is nagyon hamar megszeretik.

Kígyó (október 23. - november 22.)

A kígyókat titokzatosságuk teszi különlegessé, ám ez a tulajdonságuk sokak számára ijesztő. Sokszor hűvösnek, túlságosan is visszafogottnak tűnhetnek, pedig ennek csak az az oka, hogy nehezen mutatják ki érzéseiket. Keveseket engednek közel magukhoz, csak a kiválasztottak tudhatják meg, hogy milyen hűséges, figyelmes társ vagy barát egy kígyó.

Bagoly (november 23. - december 21.)

A baglyok személyisége nagyon megfoghatatlan, rendkívül szeszélyesek, ezért igen nehezen tudják elfogadni őket mások. Tudásszomjuk csillapíthatatlan. Általában okosnak és bölcsnek tartják őket, ám hatalmas tudásukat túlságosan is szívesen osztják meg másokkal. Imádnak vitatkozni.

Lúd (december 22. - január 19.)

A libák nagyon ambiciózus és határozott lények. Szinte sztoikus türelmük nem engedi, hogy bármiről is lebeszéljék őket, amit a fejükbe vettek, azt apró lépésekkeel valósítják meg. Hajlamosak a befelé fordulásra, ám kedvelik a társaságot, nagyon fontosnak tartják emberi kapcsolataikat. Nagyon megbízhatóak, az adott szavukat mindig betartják.

Még több horoszkóp a Life.hu-n:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.