5 csillagjegy, akik gyorsan beleunnak a párkapcsolataikba

Forrás: dekazigzag/Shutterstock -
párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem magazin unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalandvágy, eltérő érdeklődési kör, a kémia hiánya és még sorolhatnánk az okokat, amik miatt tönkremehet egy kapcsolat. Van azonban olyan is, amikor valaki egyszerűen csak ráun egy kapcsolatra vagy a partnerére. Különösen igaz ez a következő öt csillagjegy szülötteire. Te közéjük tartozol?

Nagyszerű érzés, amikor egy új szerelem kezdődik, és röpködő pillangókkal a hasunkban, rózsaszín szemüvegen keresztül látjuk a világot. Aztán az idő múlásával ez az érzés halványul, sőt teljesen meg is szűnhet. Beköszöntenek az egyhangú hétköznapok, a bizsergés helyét átveszi a napi rutin. Vannak, akik ezt jobban viselik és vannak akik rosszabbul. A következő öt csillagjegy szülöttei az utóbbi kategóriába tartoznak, ők azok, akiknek állandó változatosságra van szükségük, ők azok, akik gyorsan unatkozni kezdenek egy kapcsolatban.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a reflektorfényben sütkérezni, nagyon kreatívak, és igyekeznek mindig valami újat kitalálni. Mindent megtesznek, hogy szeretteink figyelmét felkeltsék, vagy éppen megtartsák azt. Ha azzal szembesülnek, hogy ez nem sikerül valamiért, ha azt látják, hogy nem tudnak érdeklődést kiváltani, akkor nagyon hamar unatkozni kezdenek a kapcsolataikban. Továbblépni nem félnek, bátor Oroszlánként vetik bele magukat az izgalmas ismeretlenbe.

Az Oroszlánok mindent megtesznek, hogy szeretteink figyelmét felkeltsék, vagy éppen megtartsák azt Forrás: Shutterstock

Skorpió

A Skorpiók sokszor zárkózottnak tűnnek, ám, ha megtalálják a számukra tökéletesnek tűnő társat, akkor szívük a legszenvedélyesebb szerelemmel tud égni, legszívesebben minden percüket a párjukkal töltenék. Ha azonban ezek a heves érzelmek nem találnak ugyanilyen heves viszonzásra, akkor a jegy szülöttei pillanatok alatt elvesztik az érdeklődésüket, oda a szenvedély. A Skorpiók nem félnek kivonulni a kapcsolatból, és ezt inkább előbb teszik meg, mint később.

Nyilas

Minden napot ugyanazzal az emberrel tölteni és közben semmit sem tapasztalni? Nem, ez nem a Nyilasoknak való. A Nyilasok szeretnek sokat utazni, tapasztalni a világban, rendszeresen keresik a kalandokat, kíváncsiságuk szinte kielégíthetetlen. A komolyra forduló kapcsolatokban unatkoznak, és úgy érzik csapdába estek. Ha valakinél mégis lehorgonyoznának, akkor társuknak mindenben velük kell tartania, el kell fogadnia őket olyannak, amilyenek, különben azonnal odébbállnak.

A Nyilasok a komolyra forduló kapcsolatokban unatkoznak, és úgy érzik csapdába estek. Forrás: dekazigzag/Shutterstock

Vízöntő

A Vízöntők szeretik a legjobban a szabadságukat az összes állatövi jegy közül. Nagyon nehezen engedik bele magukat tartós kapcsolatokba. Folyamatosan hajtja őket a kíváncsiság, mindig valami újat akarnak kipróbálni. Olyan partnerre van szükségük, akik aktívan osztoznak a kalandvágyukban. Ez adja meg a jegy szülötteinek a kellő szabadságot, ha pedig ez nem teljesül, bizony unatkozni kezdenek.

Ikrek

Az Ikrek nagyon gyorsan bele tudnak valakibe szeretni, de érzéseik ugyanilyen hirtelen el is halványulhatnak, hamar elvesztik érdeklődésüket a társuk iránt. És hogy ennek mi az oka? A szabadság mindennél fontosabb számukra, folyamatosan új kihívásokat és izgalmakat keresnek. Ha pedig a kalandozásokban a társuk nem tart velük, vagy még vissza is fogja őket, akkor azonnal menekülőre fogják.

Még több horoszkóp a Life.hu-n:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.