Curtis exe, Krisztike álló mellbimbója sokkolta a követőket: fotó

Forrás: Insatgram/Curtis -
Krisztike mellbimbó keresztelő Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztike kisfia, Doncsi keresztelőjéről töltött fel néhány családi fotót az Instagram-oldalára, a követők azonban kiszúrták, az édesanya nem visel melltartót, és ezt szóvá is tették. 

A sokak jóérzését sértő ominózus fotót ITT nézheted meg, az ócsároló kommentek zömét Krisztike már törölte, ám finomabb célozgatások még olvashatók az instaposzt mellett.

"Má jön az ősz hűll le a levegő! LÁTNI! hogy hidegebbek már a délutánok!" - írta egy kommentelő.

"Ha ilyen cickóim lennének, tutti még piercinget is tennék bele a polgárpukkasztás miatt, meg azonnal dobnám a melltartókat a szemetesbe, miért kellene valamit szégyelni, azért mert másnak nincs, vagy nem olyan" - olvasható ugyanitt.

Forrás: Insatgram/Curtis

A Curtistől válófélben lévő Krisztikét egyébként azért kritizálták sokan, mert folyton mutogatja magát, az elmúlt időszakban többször is töltött fel magáról szexi fotót a közösségi oldalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.