Zoli gazda, ha tehetné másik lányt választana Jázmin helyett: "Már megbántam, amit tettem"

Forrás: RTL Klub -
Házasodna a gazda Zoli gazda Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoli gazda megbánta már a választását, és ha visszamehetne az időben, Jázmin helyett Nórira esne a választása.

A Házasodna a gazda című műsornak múlt héten lett vége, a gazdák pedig kiválasztották azt az egy, számukra szimpatikus személyt, akivel tovább szeretnék folytatni az ismerkedést.

Zoli gazda három lány közül választotta ki Jázmint, akivel egy romantikus nyaraláson is részt vehettek Athénban. A férfi azonban úgy érzi, hogyha tehetné és visszamehetne az időben, másként döntene.

"Azután, ami Jázminnal a vadászházban történt, szerintem nem lett volna fair másik lányt választani, de bevallom, Jázminnal nem sikerült együtt maradni. Visszagondolva, már megbántam, amit tettem, tulajdonképpen Nórit szerettem volna választani. Kicsit úgy érzem, csapdába estem. A szívem Nórihoz húzott, vele sokkal több volt a közös az életünkben, de akkor már vele sem tehettem meg..." - nyilatkozta a gazda a Storynak.

A gazda megbánta döntését Forrás: RTL Klub

Zoli tart attól, hogy a Jázminnal közösen eltöltött intim pillanatok miatt sokaknak nem lett szimpatikus a műsort követően.

úgy érzem, hogy sokaknak nem lettem szimpatikus, amit őszintén szólva meg is értek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.