Meglepő dolgot árult el párkapcsolatáról Miló Viki: "Meg is ijednék, ha erre kérne"

Forrás: Instagram / Miló Viki -
szerelem Miló Viki ökölvívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki élete újra egyensúlyban van, ugyanis nemrég elárulta, hogy rátalált a szerelem. Párját két évvel ezelőtt ismerte meg,  és bár  az elmúlt időszakban voltak hullámvölgyek, de mostanra kiegyensúlyozott és boldog életet élnek együtt.

Miló Viki elárulta, hogy hosszú idő után végre újra szerelmes. Párját két évvel ezelőtt ismerte meg.

"Az az igazság, hogy két évvel ezelőtt ismertem meg a páromat, csak volt egy-egy kisebb szünet. Szinte soha nem szoktunk veszekedni, két év alatt talán öt alkalommal volt példa arra, hogy valamiben nem értettünk egyet"

- mesélte a profi ökölvívó a Blikknek.

A legtöbb alkalommal Viki és párja valami apróság miatt kapott hajba, de végül rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül élni. Egyelőre az összeköltözés még nem került szóba közöttük. A Világ- és Európa osztálygyőztes ökölvívó nem szeretné elsietni a dolgokat.

Miló Vikire rátalált a szerelem: magánéletről mesélt a sportoló Forrás: Instagram / Miló Viki

"Talán egy kicsit meg is ijednék, ha erre kérne. Ennek két oka van: az egyik, hogy jelenleg 11 kutyussal osztom meg az otthonomat, hiszen nem csak tenyésztő vagyok, hanem felkészítem őket a versenyekre is. A másik ok, hogy én mindig is egyedül éltem. Nem állítom, hogy nem tudnék alkalmazkodni, hiszen a kutyákkal való foglalkozás is sok kompromisszummal jár, viszont egész életemben a magam ura voltam"

- magyarázta Viki.

Mélypontra került Miló Viki, ételre sem volt pénze

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.