Elképesztő hangja van a lánynak, akik Tóth Gabi dalával tarol a Tik Tok-on - Videó

Tóth Gabi utánzás dal hasonlóság éneklés Tik Tok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi dalait nem könnyű elénekelni, de azért akadnak olyanok, akik megpróbálkoznak vele. Egy lány a Tik Tok-on szinte ugyanúgy énekel, mint a híres énekesnő.

Tóth Gabi mostanában nagyon elfoglalt, hiszen a Sztárban Sztár leszek! című műsor egyik mestere lesz. Az énekesnő és a többi mester már egy közös produkcióval is előrukkolt.

A Sztárban sztár leszek! mesterei Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci lesznek. Forrás: TV2

Gabi sok ember számára példakép és dalait több-kevesebb sikerrel egyre gyakrabban, nagyrészt fiatalok igyekszenek előadni. Az elmúlt napokban A Tik Tok-on egy lány a követői kéréseire elénekelte az énekesnő – Jöjj még című dalát.

@nagy_nocy

Válasz @bengory54 részére ##voiceeffects##foryou##fypシ##nekedbe##voice##tiktok##foryoupage##singing##jöjjmég##tothgabi##hungary

♬ eredeti hang - Nagy Nóri

Az éneklés igazán sikeres volt, ugyanis ezernél is többen fejezték ki a tetszésüket, és nagyon sok kommentet is kapott a tehetséges lány, aki más világsztárok dalait is lelkesen előadja az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.