Több évig élt ufók között a katona: elmesélte, hogyan került oda

Forrás: Shutterstock -
földönkívüliek videó UFO csereprogram katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta kering egy különös videó az interneten, melyben egy katona azt állítja, hogy több évig élt földönkívüliek között, mégpedig egy csereprogram keretein belül, mely az amerikai kormány és az ufók között jött létre. 

A megállapodás szerint a Majestic csereprogram részeként az amerikai kormány 12 embert küldött a földönkívüliek bolygójára, míg cserébe hozzájuk is ugyanennyi UFO érkezett. A katona elmondása szerint két fajjal is kapcsolatba került: a kis- és nagyszemű szürkékkel és a magas fehérekkel. A videóból kiderül, hogy ők is oxigént lélegeznek be, bolygójuk pedig nagyon hasonlít a Földre, csak az övék a bináris naprendszerben kering és két Nap világítja meg - írja a Bors.

Ez azonban még nem minden. A katona elmondása szerint létezik egy harmadik faj is, akinek egyedei köztünk élnek. Ők a szürkék ősi ellenségei, hüllőszerű lények, akik a Földre menekülve beépültek a földi társadalomba. Körülbelül 180-200 centiméter magasak és nagyon erősek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.