Mégis léteznek? Két gép pilótája is látta a Kanada felett lebegő élénkzöld ufót - Fotó

Forrás: Thinkstock -
pilóta UFO bizonyíték földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 30-án egy katonai és egy utasszállító repülőgép pilótája is arról számolt be, hogy egy titokzatos zöld UFO -t láttak eltűnni a felhők között a kanadai Atlanti-óceán partján fekvő Szent Lőrinc-öböl felett.

A közzétett jelentés szerint mindkét járat pilótája egy élénkzöld repülő tárgynak volt szemtanúja, amely a felhőkbe repült, majd eltűnt. Az egyik repülőgép, amely beszámolt a megfigyelésről, egy kanadai katonai repülőgép volt, amely egy ontariói bázisról a németországi Kölnbe repült. Az utasszállító repülőgép pedig a KLM Royal Dutch Airlines repülőgépe volt, amely Bostonból Amszterdamba repült - írja a VICE.

Steffan Watkins, a légiközlekedési és hajózási kutató megvizsgálta a mindkét járat transzponder adatait, és azt látta, hogy a katonai repülőgép az észlelés idején 300 métert emelkedett - valószínűleg azért, hogy elkerülje az objektumot vagy közelebbről lássa azt.

A szakember szerint azonban az objekum nem UFO, hanem a Perseida meteorzápor korai szakaszában egy meteor lehetett az égen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.