Mint egy vérbeli profi: Elképesztően nagyot táncolt Pásztor Anna élete első versenyén - Videó

táncverseny videó chachacha Pásztor Anna Andrea Silvestri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021 augusztus 21-én került sor a Hungarian Open ProAm Dance Championships táncversenyére, melyen Pásztor Anna is ringbe szállt Andrea Silvestrivel.

Pásztor Anna tánckarrierje 19 éves korában kezdődött, amikor jazzbalettra járt. Pár évre rá egy New York-i kortárs táncművészeti iskolába is felvették, ám sérülés következtében mindkét lába tönkre ment, így 26 évre felfüggesztette hobbiját. A tánchoz a Dancing with the Stars műsorában talált vissza és a műsor vége után depresszióba zuhant, olyan elvonási tünetei voltak.

Az énekesnő érezte, hogy most nem szeretné elengedni a táncot és úgy döntött, hogy amatőr versenyen fog indulni, új partnere, Andrea Silvestri oldalán. Anna rengeteget készült és alig várta a versenyt.

- írta Anna pénteken az Instagram oldalán és így is lett. Andreaval hatalmasat táncoltak a tegnapi versenyen, melyen egy kis arany kupát is elnyertek. Anna üzenőfalát elárasztották a szívecskék és a dícséretek, teljesen joggal, hiszen az énekesnő úgy ropta a színpadon, mint egy vérbeli profi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.